Alla typer av människor

En teater har behov av alla typer av människor för att få den och fungera på bästa sätt. Det vill säga inte bara skådespelare utan det finns en mängd andra roller som är viktig för att det ska gå runt. Bara att bygga upp kulisser är en väldigt stor och viktig del. Här behövs det händiga människor som kan hantera en hammare och skapa magiska konstverk av väldigt lite material. Ibland kan de behöva lite extra stöd för en bra anpassad scen från exempelvis https://banquet.se/. Allt för en så bra upplevelse som möjligt.

Vidare är en väldigt viktig del själva scenkläderna. Att skapa kostymer är inte bara och går inte speciellt snabbt om det ska vara så trovärdigt som möjligt. Ofta kan man behöva vara riktigt duktig på att hantera en symaskin och dessutom göra de måttanpassade efter specifika personer och en stor dos fantasi är inte helt fel att använda sig av.

Det är viktigt att ha förståelse och respekt för att varje person har en viktig roll för att allt ska gå runt. Någon ska sälja fika i pausen och sälja biljetter till besökare, annars kommer det inte att fungera i längden. Är det så att personer visar intresse i teatern men inte själv vill stå på scenen går det alltid att fråga om de är intresserade av att hjälpa till med något annat. På det sättet får man vara med i en gemenskap och känna att kunskaperna kommer till användning på något sätt.