Vad som behövs finnas på en teater

För många är en teater en väldigt magisk plats där det både finns möjlighet att själv spela o föreställningar men också gå och titta för att uppleva spännande magi. På en teater finns det därför visst behov av vad som krävs för att skapa den där magin. En naturlig del är en scen för att alla ska få en så bra överblick som möjligt när man sitter i publiken. På scenen går att att inreda med inventarier från Banquet.se. Då blir scenen både väldigt funktionell och går samtidigt och anpassa helt utifrån teaterns enskilda behov.

Det går inte heller att utgå från att behovet kommer se lika ut för varje pjäs som man väljer att sätta upp, utan över tid kommer det att förändras och behöva byggas om. Därför är det smart att försöka få till en så bra grund som möjligt där det går och bygga vidare på ett enkelt och smidigt sätt.

Tänk igenom hur ni på bästa sätt gör för att fästa kulisser och att de kulisserna dessutom kan behöva ändras under en föreställning. Går det att bygga någon typ av väggar som enkelt går att skjuta? På så sätt kan man ha flera kulisser uppsatt på en och samma gång och enkelt bara dra fram den kuliss som för tillfället behöver synas. Inspiration från andra teatrar runt om i landet kan göra arbetet betydligt lättare. Våga ställ frågan och samla in tips gällande hur det går att lösa saker.